Video Aspect Ratio: 9:4

Duurzaam wonen

In alle woonruimtes van jouw huis liggen kansen voor duurzame verbeteringen!

Duurzaam wonen

In alle woonruimtes van jouw huis liggen kansen voor duurzame verbeteringen!

10 - 15 jaar
Levensduur
10 watt per uur
Verbruik

99 %

Geuren verwijderen
100 % 
Recyclebaar

FRIENDLY filters in jouw woning?

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Het grote aanbod filters zorgt ervoor dat er een passend filter is voor ieder afzuigsysteem. Hierdoor hoef je niet langer rekening te houden met een luchtafvoer naar buiten bij het ontwerpen/inrichten van de keuken. 
Rendement

Rendement

De PuriVent filters gaan tot wel 15 jaar mee. De filters zijn onderhoudsvrij, wat betekent dat je niet minimaal 2 keer per jaar de filters hoeft te vervangen (zoals dit bij koolstoffilters wel het geval is). Zo heb je de aanschafprijs van een PuriVent filter al binnen 3 tot 4 jaar eruit. 

Inbouwvriendelijk

Installatiegemak

PuriVent filters zijn gemakkelijk zelf te installeren. Bij ieder filter zit een adapter meegeleverd, waardoor het filter in ieder afzuigsysteem kan worden gebouwd.
Energiezuinig

Energiezuinig

PuriVent filters zijn energievriendelijk, warme of gekoelde lucht blijft binnen. Een gemiddelde afzuigkap blaast zo’n 300 m3 lucht per uur naar buiten, zo verdwijnt er ongemerkt veel kostbare energie uit je woning. het verbruik van de filters is slecht 10 watt per uur en in stand-by verbruikt deze 0,5 watt.

Natuur

Natuur

PuriVent filters zijn milieuvriendelijk. Er is geen onnodige uitstoot van de warme lucht naar buiten. De materialen van het filter zijn ook nog een recyclebaar!
Duurzaam

Duurzaam

PuriVent filters zijn zelfreinigend en onderhoudsvrij. PuriVent filters gaan 10-15 jaar mee. Duitse degelijkheid in de breedste zin van het woord.

  Lucht

  Lucht

  De luchtvriendelijke PuriVent filters recirculeren verontreinigde (kook)lucht en vangen tot wel 99% vuildeeltjes af. Schone lucht vrij van vet, geur, allergenen, pollen, schimmels én bacteriën.

  You

  You

  Voor iedereen een PuriVent filter, dus ook voor 'jou'! Samen voor schone lucht binnen én schone lucht buiten!

  Behoudt warme lucht in de woning

  Met en recirculatie filter van PuriVent kies je ervoor om de kooklucht te gaan recirculeren. Het filter kan gemakkelijk worden gemonteerd in een schacht, maar natuurlijk ook in een kookeiland. Het filter beschikt over een luchtsensor, waardoor deze automatisch aan gaat wanneer je de afzuigkap aan zet. De lucht gaat via de afzuigkap door het filter heen, waarna het weer vrij van kookgeuren, pollen, allergenen en bacteriën de woning in wordt geblazen.

  Lucht recirculatie
  Kookeiland sfeerafbeelding

  Woning verduurzamen met PuriVent

  Bezig met het aanschaffen van een nieuwe keuken? Of juist bezig met het verbouwen van de bestaande keuken? Het PuriVent filter kan in beide situaties worden toegepast. 

  Kiest u er ook voor om te gaan recirculeren en je woning verduurzamen?

  Ook geschikt voor kookeilanden/plint afzuiging