Over PuriVent 'the friendly filters' 🌿

Schone lucht binnen en schone lucht buiten

PuriVent is een initiatief en bedrijfsonderdeel van KIES Professioneel BV. Opgericht door de eigenaren Arnout Schoonderbeek en Herman van Lent. Vanuit onze passie voor het vak van professionele apparatuur zagen wij kansen voor de relatief nog onbekende markt van duurzame en onderhoudsvrije recirculatie filters in afzuigkappen, downdraft afzuigsystemen in kookeilanden en kookplaten met een geïntegreerd afzuigsysteem..

Als je bedenkt hoeveel huizen hun 'vervuilde en warme kooklucht' dagelijks naar buiten afvoeren, dan is er letterlijk nog een schone klus te klaren. Een onnodige verspilling van alle energie. Wat is het nut van het isoleren van huizen als je via de afzuiging alle kostbare verwarmde lucht je huis uitblaast en daarmee ook nog eens bijdraagt aan opwarming van de aarde?

Dat kan beter vonden wij. Onze missie, Schone lucht binnen en schone lucht buiten. 

PuriVent friendly filters over ons
PuriVent friendly filters over ons

KIES voor PuriVent

KIES Professioneel is gespecialiseerd in oplossingen voor reinigen met water en drogen met lucht waarbij de uitdaging is om dit zo energiezuinig en milieuvriendelijk te realiseren. KIES Professioneel werkt alleen met professionele was- en droogapparatuur van Miele Professional. Voor de productie van onze PuriVent recirculatie filters hebben wij daarom gekozen voor dezelfde betrouwbare Duitse kwaliteit. 

Alle PuriVent recirculatiefilters zijn 100% veilig, uitvoerig getest en goedgekeurd door de instituten VDE, IUTA en Olfasense, de filters worden ook zeer uitgebreid getest in het Duitse Max Plancke instituut.

Meer recirculatie filters maakt onze lucht schoner

Onze missie is zoveel mogelijk woningen te voorzien van milieuvriendelijke, energiezuinige en duurzaam werkende recirculatie filters. Filters die 10-15 jaar mee gaan en naast het verwijderen van kookgeuren ook een belangrijke rol spelen in het behandelen van de luchtkwaliteit van de woning. 

Ga ook voor schone lucht en kies voor PuriVent Recirculatie Filters!

PuriVent friendly filters check icon

Milieuvriendelijke filters

PuriVent recirculatie filters reinigen de lucht en recirculeren de gereinigde lucht weer terug de ruimte in. Hierdoor blaas je de verwarmde lucht niet naar buiten wat beter is voor ons milieu. 
PuriVent friendly filters check icon

Energiezuinige filters

Met de PuriVent recirculatie filters houdt je de warme lucht in huis en stook je dus niet voor de zogeheten ‘mussen’. Een PuriVent recirculatie filter heet niet voor niets een ‘friendly filter’, het recirculatie filter is namelijk erg vriendelijk voor de portemonnee.
PuriVent friendly filters check icon

Duurzame filters

Het PuriVent recirculatie filters worden geproduceerd van duurzame materialen. De recirculatie filters worden geproduceerd in Duitsland en zijn uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. 
PuriVent friendly filters over ons

PuriVent voor thuis

PuriVent friendly filters zakelijk bouwbedrijven

PuriVent voor bedrijven