Over PuriVent

Over PuriVent 'the friendly filters' 🌿

Schone lucht binnen en schone lucht buiten

PuriVent is een initiatief en bedrijfsonderdeel van KIES Professioneel BV. Opgezet door de eigenaren Arnout Schoonderbeek en Herman van Lent. Vanuit onze passie voor het vak van professionele apparatuur zagen wij kansen voor de relatief nog onbekende markt van duurzame en onderhoudsvrije recirculatie filters in afzuigkappen.

Als je bedenkt hoeveel huizen hun 'vieze en warme kooklucht' dagelijks naar buiten afvoeren, dan is er letterlijk nog een schone klus te klaren. Zonde van al die verspilde energie. Wat heeft het isoleren van je huis voor nut als je via je afzuigkap alle kostbare verwarmde lucht je huis uitblaast en daarmee ook nog eens bijdraagt aan opwarming van de aarde? Dat kan beter vonden wij. Onze missie, Schone lucht binnen en schone lucht buiten. 

PuriVent friendly filters over ons
PuriVent friendly filters over ons

KIES voor PuriVent

KIES Professioneel is gespecialiseerd in oplossingen voor reinigen met water en drogen met lucht waarbij de uitdaging is om dit zo energiezuinig en milieuvriendelijk te realiseren. KIES Professioneel werkt alleen met professionele was- en droogapparatuur van Miele Professional. Voor de productie van onze PuriVent filters hebben wij daarom gekozen voor dezelfde betrouwbare Duitse kwaliteit. 
Alle PuriVent filters zijn 100% veilig, ze zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de instituten VDE, IUTA en Olfasense, op dit moment worden de filters ook zeer uitgebreid getest in het Duitse Max Plancke instituut.

Hoe meer friendly filters, hoe schoner onze lucht

Ons streven is zoveel mogelijk afzuigkappen in woningen voorzien van een milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzaam werkend recirculatie filter dat naast het verwijderen van kookgeuren een belangrijke rol speelt in het behandelen van de luchtkwaliteit van de woning. Ga jij ook voor schone lucht?

PuriVent friendly filters check icon

Milieuvriendelijk

PuriVent filters reinigen de lucht en recirculeren de gereinigde lucht weer terug de kamer in. Hierdoor blaas je de vieze, verwarmde lucht niet naar buiten. Wat beter is voor het milieu. 
PuriVent friendly filters check icon

Energiezuinig

Met een PuriVent filter behoudt je de warme lucht in huis en stook je dus niet voor de zogeheten ‘mussen’. Een PuriVent filter heet niet voor niets een ‘friendly filter’, het filter is namelijk erg vriendelijk voor de portemonnee.
PuriVent friendly filters check icon

Duurzaam

Het PuriVent filter wordt gemaakt van duurzame materialen. De filters worden geproduceerd in Duitsland en zijn uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. 
PuriVent friendly filters over ons

PuriVent voor particulier?

PuriVent friendly filters zakelijk bouwbedrijven

PuriVent voor zakelijk?