PuriVent en Bosch kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Een PuriVent recirculatie filter voor iedere Bosch inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Bekijk welk filter het best past in jouw Bosch kookplaat

PuriVent en Bosch kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Een PuriVent recirculatie filter voor iedere Bosch inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Bekijk welk filter het best past in jouw kookplaat

Welke Bosch kookplaat heb je?

Bosch Serie | 8 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

Bosch 

Serie | 8 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

PXX895D66E

De Bosch Serie | 8 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 615 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm PVQ890F25E

Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm 

PVQ895F25E

De Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm PVQ895F25E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 615 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 70 cm

PVQ795F25E

De Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 70 cm PVQ795F25E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 615 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm 615.0 m³/h PVQ890F25E

Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

PVQ890F25E

De Bosch Serie | 6 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm PVQ890F25E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 615 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm 

PIE895B15E

 De Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm PIE895B15E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 600 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.

Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm

Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm 

PIE695B15E

 De Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm PIE695B15E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 600 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm

Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm 

PIE811B15E

 De Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 80 cm PIE811B15E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 600 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.
Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm

Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm 

PIE611B15E

 De Bosch Serie | 4 Inductiekookplaat met afzuiging 60 cm PIE611B15E heeft een maximale afzuigcapaciteit (recirculatie stand) van 600 m3/h. Klik op de onderstaande knop om te bekijken welk PuriVent recirculatie filter geschikt is voor jouw situatie.

DOMINO
recirculatie filters

Het DOMINO recirculatie filter is uitermate geschikt voor de kookplaten van Bosch met geïntegreerde afzuiging. Ze zijn geschikt voor blad afzuiging van 400 tot 1200 m³/h. Met het DOMINO recirculatie filter hoef je niet onder de vloer door een afvoerkanaal naar buiten te maken, maar blaas je de lucht via de plint weer terug de woning in. Hij wordt onder de plint van de keuken gemonteerd waarna je er 10-15 jaar geen omkijken naar hebt. Nieuw is de DOMINO L recirculatie filters die in de keukenkast kan worden gemonteerd en direct de lucht door de plint blaast. Beide filters blazen de lucht weer je ruimte in en niet via de Bosch kookplaat onder het aanrecht, dat laatste gebeurt namelijk vaak en daardoor ontstaat er vochtophoping onder je keuken. 

Een DOMINO recirculatie filter is toepasbaar in ieder blad afzuigsysteem van Bosch en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de kookplaat behouden blijft. 

DOMINO recirculatie filters

Het DOMINO recirculatie filter is uitermate geschikt voor de kookplaten van Bosch met geïntegreerde afzuiging. Ze zijn geschikt voor blad afzuiging van 400 tot 1200 m³/h. Met het Domino recirculatie filter hoef je niet onder de vloer door een afvoerkanaal naar buiten te maken, maar blaas je de lucht via de plint weer terug de woning in. Hij wordt onder de plint van de keuken gemonteerd waarna je er 10-15 jaar geen omkijken naar hebt. Nieuw is de Domino L variant die in de keukenkast kan worden gemonteerd en direct de lucht door de plint blaast. Beide filters blazen de lucht weer je ruimte in en niet via de Bosch kookplaat onder het aanrecht, dat laatste gebeurt namelijk vaak en daardoor ontstaat er vochtophoping onder je keuken. 

Een DOMINO recirculatie filter is toepasbaar in ieder blad afzuigsysteem van Bosch en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de kookplaat behouden blijft. 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een filter voor mijn Bosch kookplaat?

DOMINO recirculatie filter

Voor kookplaten met afzuiging is de DOMINO-variant een geschikt model.

De maximale afzuigcapaciteit met een PuriVent recirculatie filter van de kookplaat met afzuiging

De maximale afzuigcapaciteit van de afzuigkap moet overeenkomen met de afzuigcapaciteit van het filter. Vaak kunt u de maximale afzuigcapaciteit van de afzuigkap vinden in de gebruikers handleiding. Voorbeeld: Uw kookplaat met afzuiging heeft een maximale afzuigcapaciteit van 700 m3/h, dan is een filter van meer dan 700 m3/h geschikt.

De afmetingen van de keuken

Het is belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen die over zijn onder de kookplaat met afzuiging. In de webshop van PuriVent kunt u de afmetingen van de DOMINO recirculatie filters bekijken. Het filter wordt op de motor van de kookplaat met afzuiging geplaatst. Het is dus belangrijk om te kijken welke ruimte er over is in uw keuken of achter de keukenkastjes.

Maak gebruik van een plintrooster

Wanneer het DOMINO recirculatie filter geïnstalleerd wordt onder kookplaat met afzuiging, is het belangrijk dat de schone lucht weer terug de woning in wordt geblazen. Het aanschaffen van buismateriaal i.c.m. een plint rooster is wat wij dan ook zeker aanraden. Hierdoor blijft er geen lucht onder de keuken hangen, wat er voor kan zorgen dat er vochtophoping ontstaat. Je wilt immers geen vocht onder je keuken, omdat dit slecht is voor het houtwerk van de keuken. 

Verticaal of horizontaal installeren

PuriVent heeft twee varianten binnen de DOMINO recirculatie filters. De PVD's kunnen horizontaal worden gemonteerd onder de kookplaat. De PVD-L's kunnen verticaal worden gemonteerd onder de kookplaat. Welke filter het best bij u past ligt dus volledig aan uw eigen situatie. 

De zekerheden van een PuriVent filter

5 jaar garantie

Bij PuriVent krijg je 5 jaar garantie op de aankoop van onze recirculatie filters. PuriVent filters gaan 10-15 jaar mee en zijn onderhoudsvrij.

Keurmerk

Alle PuriVent recirculatie filters beschikken over een VDE-keurmerk en zijn gecertificeerd op basis van kwaliteit.

Certificering

Alle PuriVent recirculatie filters zijn gecertificeerd op basis van ozonemissie. Er komt geen ozon vrij bij het gebruik van de PuriVent recirculatie filters.

Bestel het PuriVent recirculatie filter online of vindt een dealer in de buurt!

Icoon geen kookluchtjes

Geen kookluchtjes

PuriVent filters verwijderen de nare kookluchtjes in je keuken zonder de warme of gekoelde lucht in je keuken naar buiten te blazen. Je hoeft dus morgen niet "na te genieten" van het eten van vandaag en de temperatuur binnen blijft hetzelfde.

icoon agenda - levensduur

Lange levensduur

Een traditioneel koolstof filter moeten 1x per 3 tot 6 maanden worden vervangen. Actieve koolstoffilters moeten 1x per 2jaar worden vervangen of opnieuw worden geactiveerd. De PuriVent filters hebben een levensduur van 10-15 jaar, zonder onderhoud!

Icoon flexibel in plaatsing

Flexibiliteit

Met een PuriVent kun je nu de afzuigkap op iedere muur gaan plaatsen, je bent niet meer afhankelijk van een luchtafvoer naar buiten, het maakt ook niet uit welk model afzuigkap of afzuigsysteem je kiest, PuriVent heeft een passend filter, alle met dezelfde voordelen.

Icoon zuivere lucht

Zuivere lucht

Kook- en rook geuren, brandende kaarsen, lichaamsgeuren, fijnstof ontstaan door het koken, bacteriën, pollen, virussen en schimmels zorgen voor problemen met de luchtwegen. Met een PuriVent filter kun je tot wel 99% van de geur en vuildeeltjes uit de lucht halen en zuivere lucht hiervoor terug geven aan je woning.

Icoon kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit

Je wilt uiteraard alleen een filter in je woning die op een veilige manier de luchtkwaliteit van je huis verbeterd. Alle PuriVent filters hebben een VDE keurmerk en IUTA certificaat (geen uitstoot van Ozon). Het productieteam in Duitsland zorgt voor deze veiligheid en kwaliteit. Wij zeggen dan ook met trotst MADE IN GERMANY.

Icoon goed voor het milieu

Milieuvriendelijk

Naast het voordeel dat de PuriVent filters de warme (of koude lucht) in je keuken houden hebben ze nog een milieuvriendelijk voordeel. Bij de productie worden alleen recyclebare materialen gebruikt zodat het filter na 10-15 jaar schone lucht te hebben gegeven milieuvriendelijk gerecycled kunnen worden.

Icoon besparen op kosten

Bespaar op kosten

Het oude gezegde “de kosten gaan voor de baten” is  op dit moderne product van toepassing.  Je hebt echter al een PuriVent Filter vanaf
€ 449 dus voordat je het weet geniet je door alle besparingen van de baten en ben je de kosten al snel weer vergeten. Hoe je kosten gaat besparen? lees hier verder.

icoon tijd besparen

Bespaar op tijd

Traditionele koolstoffilters moet je minimaal 2x per jaar vervangen. Een actief koolstoffilter moet je steeds uit de afzuigkap halen en in een oven opnieuw activeren.
Een PuriVent filter is 10-15 jaar lang onderhoudsvrij. Hiermee bespaar je op terugkomende kosten en een hoop tijd.

Icoon besparen op energie

Bespaar op energie

Je gaat met een PuriVent filter direct energie besparen want in het vervolg stuur je niet meer de warme (of koude) lucht naar buiten maar hou je dit binnen, met een lucht afvoer naar buiten zou je anders bij een gemiddelde van één uur koken ca. 10x de inhoud van je keuken naar buiten blazen.

Icoon geen kookluchtjes

Geen kookluchtjes

PuriVent filters verwijderen de nare kookluchtjes in je keuken zonder de warme of gekoelde lucht in je keuken naar buiten te blazen. Je hoeft dus morgen niet "na te genieten" van het eten van vandaag en de temperatuur binnen blijft hetzelfde.

icoon agenda - levensduur

Lange levensduur

Een traditioneel koolstof filter moeten 1x per 3 tot 6 maanden worden vervangen. Actieve koolstoffilters moeten 1x per 2jaar worden vervangen of opnieuw worden geactiveerd. De PuriVent filters hebben een levensduur van 10-15 jaar, zonder onderhoud!

Icoon flexibel in plaatsing

Flexibiliteit

Met een PuriVent kun je nu de afzuigkap op iedere muur gaan plaatsen, je bent niet meer afhankelijk van een luchtafvoer naar buiten, het maakt ook niet uit welk model afzuigkap of afzuigsysteem je kiest, PuriVent heeft een passend filter, alle met dezelfde voordelen.

Icoon besparen op kosten

Bespaar op kosten

Het oude gezegde “de kosten gaan voor de baten” is  op dit moderne product van toepassing.  Je hebt echter al een PuriVent Filter vanaf
€ 449 dus voordat je het weet geniet je door alle besparingen van de baten en ben je de kosten al snel weer vergeten. Hoe je kosten gaat besparen? lees hier verder.

icoon tijd besparen

Bespaar op tijd

Traditionele koolstoffilters moet je minimaal 2x per jaar vervangen. Een actief koolstoffilter moet je steeds uit de afzuigkap halen en in een oven opnieuw activeren.
Een PuriVent filter is 10-15 jaar lang onderhoudsvrij. Hiermee bespaar je op terugkomende kosten en een hoop tijd.

Icoon besparen op energie

Bespaar op energie

Je gaat met een PuriVent filter direct energie besparen want in het vervolg stuur je niet meer de warme (of koude) lucht naar buiten maar hou je dit binnen, met een lucht afvoer naar buiten zou je anders bij een gemiddelde van één uur koken ca. 10x de inhoud van je keuken naar buiten blazen.