PuriVent en Bosch kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Het geschikte filter voor de Bosch inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging

PVQ895F25E

DOMINO modellen

Het DOMINO filter is geschikt voor de Bosch PVQ895F25E kookplaat met bladafzuiging/geïntegreerde afzuiging. Aangezien alle Bosch kookplaten 600 m3/h afzuigcapaciteit recirculatie stand hebben, weet u zeker dat de PBD840 of de PBD-L800 zal passen in uw systeem.


Met de PBD840 en de PBD-L800 recirculatie filters hoef je niet onder de vloer  een afvoerkanaal naar buiten te maken, hiermee bespaar je dus enorm op de installatiekosten bij een kookeiland. Het filter kan met een platte buis worden aangesloten om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Hij wordt onder de plint van het eiland gemonteerd waarna je er 10-15 jaar geen omkijken naar hebt. De Domino L variant wordt verticaal in de kast gemonteerd, alle overige varianten kunnen horizontaal worden gemonteerd. U kunt het filter dus geheel naar eigen wens monteren.  Beide filters blazen de lucht weer je ruimte in en niet onder het aanrecht, daar wil je immers geen vochtophoping hebben.

De PBD840 en de PBD-L800 modellen  verwijderen niet alleen kookgeuren, maar zuiveren de lucht die door het filter gaat ook van virussen, bacteriën, pollen en allergenen. Dit verhoogt de totale luchtkwaliteit in je (open) keuken. Het filter zorgt ervoor dat tot wel 99% van de kookgeuren in je keuken verwijderd worden.

PuriVent PBD840

Dit PuriVent filter is geschikt voor afzuigsystemen met een maximale afzuigcapaciteit van 840 m³/h en wordt Horizontaal  in het keukenkastje gemonteerd. Rondom dit horizontale filter zouden eventueel laden gemonteerd kunnen worden. Zo kan de overgebleven ruimte in het keukenkastje nog nuttig gebruikt worden.  

PuriVent PBD-L800

Dit PuriVent filter is geschikt voor afzuigsystemen met een maximale afzuigcapaciteit van 800 m³/h en wordt Verticaal in het keukenkastje gemonteerd. Deze L variant geeft een oplossing voor ruimtes waar geen horizontale filter past. Daarnaast kunnen hier nog extra laden bij gemonteerd worden, waardoor de overgebleven ruimte in het keukenkastje goed gebruikt kan worden. 

Download hier de gebruikershandleiding voor PBD840 en PBD-L800

Domino serie