recirculeren

Geen luchtafvoer naar buiten mogelijk?

Met de recirculatie filters van PuriVent is de luchtafvoer naar buiten verleden tijd. Tegenwoordig is de nieuwe standaard (BENG) om de lucht te recirculeren, in plaats van naar buiten te blazen. Het recirculeren van de lucht brengt veel voordelen met zich mee, echter wil je wel dat de lucht gezuiverd terug de kamer in wordt geblazen. Dit kan met dit technologisch hoogwaardige filter. Het filter geeft een grote flexibiliteit voor de inrichting van het kookeiland en de keuken, zo hoef je nooit rekening te houden met het maken van bijvoorbeeld een extra koof. Wij stellen de mensen dus in staat om de keuken op een zo flexibel mogelijke manier in te richten, waardoor je nergens ongewenste apparaten/aanbouwingen hoeft te doen in de keuken.


Het filter reinigt de lucht door middel van plasmatechniek. Deze techniek zorgt er voor dat kookgeuren, pollen, bacteriën, allergenen en virussen tot wel 99% worden verwijderd. De lucht wordt volledig gereinigd en zo weer terug je huis in geblazen. Het filter zorgt er voor dat de warme lucht in je huis blijft en er dus geen koude lucht van buiten naar binnen wordt geblazen, wat dan weer voordelig is voor de portemonnee. 

Niet voor niets worden de filters 'the friendly filters' genoemd. Vriendelijk voor het milieu, de keuken, je gezondheid en je portemonnee.

Reactie plaatsen