Werking PuriVent Plasmafilters

PuriVent plasmafilter voor uw afzuigkap!

Energiebesparing - De PuriVent filters zijn afzuigkap filters die de lucht recirculeren in uw keuken, maar vergis je niet PuriVent filters zijn geen standaard recirculatie filters. Onze filter maken namelijk gebruik van plasma-technologie. Hiermee wordt al je kooklucht verwijderd en de omgevingslucht gereinigd van pollen, bacteriën, virussen, vet en allergenen. Onze filters worden in Duitsland gemaakt en hebben allemaal een VDE-keurmerk, zo garanderen wij jou de beste kwaliteit.

Werking

Wanneer u de afzuigkap aan zet begint de lucht door het filter te stromen. Door een luchtstroom sensor weet het filter precies wanneer die aan moet en kan het luchtreiniging-proces beginnen.

  • Als eerst gaat de lucht langs de vet-filters die in je afzuigkap zitten. Hier wordt de kooklucht verontreinigt van vetten.
  • De vet-vrije kooklucht stroomt nu het filter in, de plasma technologie zorgt ervoor dat het volledig wordt gereinigd van pollen, bacteriën, virussen en allergenen.
  • Hierna gaat de lucht langs de koolstof-mat die om het filter heen zit. Dit haalt alle geurtjes uit de lucht.
  • Alle gereinigde lucht blaast aan de zijkant van het filter eruit en word gerecirculeerd in je keuken.

Zo heb je altijd een schone lucht in huis vrij van pollen, bacteriën, virussen en allergenen.

Plasmatechniek

Plasma en- of ozon technologie is de toekomst van luchtreiniging. Wil je meer lezen over de plasmatechniek, kunt u ook altijd contact opnemen met PuriVent via de contactpagina.

Reactie plaatsen